Rólunk

Vállalkozásunkat a bővülő piaci igényeknek eleget téve 2016-ban hoztuk létre. Munkatársaink már közel 15 éve foglalkoznak komplett klímarendszerek, illetve teljes épületgépészeti rendszerek kivitelezésével, javításával és karbantartásával. Az utóbbi években nagyobb részt levegő/víz, valamint levegő/levegő hőszivattyús (spilt klíma és VRF VRV rendszer) megbízásokat kaptunk.

Egy kézben minden, elejétől a végéig. Sok munkánál már a nulladik ponton, azaz a tervezés fázisában be tudunk kapcsolódni. Épületgépész tervező kollégánk biztosítja azt a szakmai hozzáértést, amivel a kivitelezéseinket a legmagasabb műszaki igényeknek megfelelően tudjuk megvalósítani.

,,A minőség nem egy jogi tett, ez egy szokás.” (Arisztotelész) Munkáink során a prémium minőséget preferáljuk. Ezért is dolgozunk legtöbbször a megbízhatóságukról ismert három nagy japán klímatechnikai berendezéseket gyártó vállalatok termékeivel. Szoros együttműködésben állunk a legnagyobb magyarországi DAIKIN, MITSUBISHI ELECTRIC, LG és PANASONIC forgalmazókkal, illetve a nagyvállalatok hazai központjaival. Ez a szoros együttműködés biztosítékot nyújt vállalkozásunknak és egyben ügyfeleinknek is az adott feladatok -előkészítéstől a kivitelezésen át a későbbi üzemeltetésig- legmagasabb színvonalú megvalósítására.

Az épületgépészet szerteágazódásának megfelelően igény esetén más gyártmányú hűtőgépeket is tudunk ajánlani, valamint a hűtéshez kapcsolódó egyéb berendezéseket -folyadékhűtők, építőelemes légkezelők, fan-coil készülékek- is szállítunk. (ATREA, Frapol, Rhoss, LENNOXMidea, stb.)

A GEO-HVAC Kft. alkalmazásában lévő személyek száma jelenleg 21fő.

A teljesség igénye nélkül szeretnénk figyelmébe ajánlani az alábbi referencia munkáinkat, ahol kollégáink az utóbbi években megfordultak.

 

Komláthi Szilvia
Pénzügy
+36 30 360 3902
Karlik Krisztián
cégvezető
Imreh Márton
ügyvezető
Szervíz
+36 70 593 7680

Árajánlat kötelezettségek nélkül